دلیل آب جمع شدن در لباسشویی

چرا آب در لباسشویی جمع میشود؟

جمع شدن آب در ماشین لباسشویی خاموش، یکی از اتفاقاتی است که ممکن است در پایان فرایند شستشوی لباس ها، با آن مواجه شوید یا تا شستشوی بعدی لباس ها، متوجه آن نشوید! این مشکل، قطعا یکی از مواردی است که با دیدن آن، تعجب خواهید کرد و ممکن است شما را حسابی نگران کند. اما خوشبختانه، جمع شدن آب در ماشین لباسشویی خاموش، با عیب یابی و بررسی دقیق، قابل حل است و مشکل حادی نیست. دلایل بروز این مشکل، هر چه که باشند، بر اساس شدت آسیب دیدگی، تعمیر یا تعویض قطعات معیوب، برطرف می شوند. به همین دلیل، ما در این مقاله، به دلایل جمع شدن آب در ماشین لباسشویی خاموش و نحوه حل کردن آنها پرداخته ایم تا با آنها آشنا شوید.

علت جمع شدن آب در ماشین لباسشویی بعد از اتمام کار

عدم تخلیه آب ماشین لباسشویی در حالی که برنامه شستشوی به اتمام رسیده یکی از مشکلات ماشین لباس شویی است. که این مشکل به دو حالت کلی تقسیم بندی می شود.

۱- آب داخل دیگ ماشین لباسشویی تمیز است :

اگر آبی که داخل دیگ ماشین لباسشویی بود، تمیز است مشکل از شیر الکترویکی ماشین لباسشویی است که باید نسبت به تعویض یا تعمیر شیر برقی لباسشویی اقدام نمایید.

۲- آب داخل دیگ ماشین لباسشویی کثیف است :

اگر آبی که داخل دیگ ماشین لباسشویی بود، کثیف است مشکل عدم تخلیه آب در ماشین لباسشویی بخاطر انصداد فاضلاب می باشد که باید بررسی شود.

خراب بودن شیر برقی ماشین لباسشویی

در هنگام نصب ماشین لباسشویی، شیر آب ورودی به لباسشویی متصل می ‌شود، اما تا زمان انتخاب برنامه شستشو و فشار دادن دکمه استارت، آب وارد محفظه نمی شود. پس از این مرحله،  لباسشویی شروع به آبگیری و شستشو می‌ کند. بعد از شروع کار ماشین لباسشویی، برد یا تایمر دستگاه، با فرمان به شیر الکتریکی، دریچه ورودی را برای وارد شدن آب به داخل محفظه باز می‌ کند. در اغلب موارد، با گذشت چند سال از کارکرد ماشین لباسشویی، ممکن است شیر الکتریکی دستگاه، دچار ایراد شود و به دنبال آن، مشکل جمع شدن آب در ماشین لباسشویی خاموش اتفاق بیفتد. در این شرایط، حتما باید شیر برقی را به طور کامل تعویض کنید.

علت جمع شدن و تخلیه نشدن آب در لباسشویی روشن چیست؟

  • یکی از مهم ترین عواملی که دلیل تخلیه نشدن آب لباسشویی می باشد، خراب شدن پمپ تخلیه است.
  • پمپ تخلیه در ماشین لباسشویی وظیفه تخلیه کردن آب را بر عهده دارد.
  • در ابتدا چک نمایید تا پروانه پمپ تخلیه گرفتگی نداشته باشد.
  • کار نکردن پمپ تخلیه ممکن است به دلیل گیر کردن قطعه یا وسیله ای باشد که با خارج کردن آن می توان به رفع مشکل تخلیه نشدن ماشین لباسشویی پرداخت.
  • سپس در صورت خرابی پمپ، اقدام به تعویض پمپ تخلیه ماشین لباسشویی نمایید.

  • گرفتگی فیلتر ماشین لباسشویی، یکی از عوامل مهم جمع شدن آب در ماشین لباسشویی خاموش است. بنابراین، پس از مواجه شدن با این مشکل، فیلتر را چک کنید تا آشغال و کثیفی، مانع عملکرد درست آن نشده باشند. در صورت گرفتگی و مسدود شدن فیلتر، با تمیز کردن یا تعویض آن می توانید این مشکل را برطرف کنید.

  • مسدود شدن قطعه ای به نام خرطومی که در زیر مخزن ماشین لباسشویی قرار دارد، ممکن است باعث بروز مشکل جمع شدن آب در ماشین لباسشویی خاموش شود. در اغلب موارد، راه لوله خرطومی ماشین لباسشویی، بر اثر مواد زائد و کثیف لباس ها، مسدود می شود. در اثر این گرفتگی، آب از داخل ماشین لباسشویی تخلیه نمی شود و برای حل کردن این مشکل، باید تمامی نقاط لوله را با دست فشار دهید و مطمئن شوید که هیچ نقطه ای از لوله دچار رسوب نشده باشد. در غیر این صورت، باید برای تعمیر یا تعویض آن، به یک تعمیرکار مراجعه کنید.
  • در بعضی موارد، به جا ماندن وسایل و اشیائی مانند دکمه، سکه و موارد مشابه در لباس ها و جدا شدن آن ها می تواند به دردسر بزرگی منجر شود. چون این اشیاء می توانند به قطعاتی مانند پروانه پمپ ماشین گیر کنند و باعث مسدود شدن آن شوند. در نتیجه، عملکرد این قطعه دچار اختلال می شود و جمع شدن آب در ماشین لباسشویی خاموش اتفاق می افتد.
  • میزان سطح آب درون محفظه ماشین لباسشویی، با استفاده از یک سنسور بنام هیدروسنسور مشخص می شود. خراب شدن این قطعه باعث تشخیص نادرست و ارسال اطلاعات اشتباه از سطح آب موجود در لباسشویی می شود. در پی بروز این مشکل، شما با مشکل جمع شدن آب در ماشین لباسشویی خاموش مواجه می شوید.

  • برد الکترونیکی ماشین لباسشویی، وظیفه کنترل قطعات لباسشویی و ایجاد برنامه مشخص برای شستن لباس های مختلف را بر عهده دارد. این قطعه با فرستادن جریان الکتریکی به قطعات مختلف، باعث ایجاد یک چرخه شستشو در لباسشویی می شود. قطع و وصل کردن آب در هنگام شستن لباس ها، یکی از فرمان های مهم برد الکترونیکی است. اگر این برد الکترونیکی به درستی فرمان را صادر نکند یا در زمان های نامناسب فرمان های اشتباهی بدهد، شیر برقی باز می شود و باعث جمع شدن آب در ماشین لباسشویی خاموش می شود. در این وضعیت، بسته به شدت خرابی برد الکترونیک، می توان این قطعه را تعمیر یا تعویض کرد.

خلاصه عیب یابی باقی ماندن آب در ماشین لباسشویی

  • زمانیکه شیر برقی لباسشویی خراب شود، پیستون ها (بوبین های شیربرقی) قادر به نگهداری آب نیستند و آب را رَد میکنند.
  • در نتیجه حتی زمانیکه لباسشویی خاموش باشد یا به برق وصل نباشد، آب وارد دیگ میشود.
  • اگر مشکل از شیربرقی باشد، آب باقی مانده در لباسشویی، شفاف و تمیز است.
  • همچنین هنگامی که شلنگ تخلیه زیر سینک ظرفشویی وصل شده و مجرای فاضلاب سینک ظرفشویی مسدود شده و شیلنگ تخلیه در ارتفاع نامناسب بسته شود، می تواند باعث برگشت آب سینک به ماشین لباسشویی شود.
  • اگر مشکل از مسدود بودن فاضلاب باشد، آب باقیمانده در لباسشویی، کِدِر و کثیف میباشد.

علت تخلیه نشدن؟

  • گرفتگی یا مسدود شدن مسیر تخلیه
  • مسیر تخلیه عبارت است از: فیلتر کف، پمپ تخلیه، شیلنگ خروجی، فاضلاب

صفر تا صد آبمیوه گیری

نوشیدن آبمیوه های تازه و خنک که سرشار از ویتامین های مورد نیاز بدن هستند و سلامتی و شادابی را به ارمغان می آورند در هر فصل یکی از لذت ‌بخش ترین مزه هایی است که می توان آن را تجربه کرد.برای این کار تنها کافی است یک آبمیوه گیری خوب در منزل داشته باشید تا در هر ساعتی از شبانه روز، طعم خوش میوه ها را مزه کنید.

خرید آب میوه گیری اگر با دقت و احتیاط انجام نپذیرد می تواند برای کاربران مشکل ساز باشد. توجه به نکاتی که باید در هنگام خرید دستگاه آب میوه گیری بررسی شوند، تنها راهی است که می تواند به شما در تهیه ی یک محصول عالی و درجه یک کمک کند

تاریخچه ی اختراع آبمیوه گیری

بر اساس بررسی هایی که تا بحال انجام شده است نوعی دستگاه آبمیوه گیری در سال ۱۹۳۰ توسط دکتر نورمن واکر ساخته شده که این دستگاه بر اساس رنده و فشرده کردن میوه و سبزیجات، آبمیوه ای بدون پالپ درست می ‌کرد.

سپس در اواسط سال ۱۹۵۰ نخستین دستگاه آبمیوه گیری اختراع شد که این دستگاه بسیار سریع و داغ بود و حرارت بالای آن سبب از بین رفتن پروتئین و آنزیم میوه و سبزیجات می‌ شد.

پس از آن در سال ۱۹۹۳ دستگاه آبمیوه ‌گیری دنده ای وارد بازار شد که حرارت آن بسیار کم بود و مواد مغذی را از بین نمی ‌برد.

از سال ۱۹۳۰ تا کنون این صنعت همچنان در حال پیشرفت و نوآوری می باشد و دستگاه‌ های آب میوه ‌گیری مختلفی تولید و وارد بازار شده اند به طوری که امروزه در هر خانه ای یک دستگاه آب میوه گیری یافت می شود

انواع آبمیوه گیری

آبمیوه گیری را می توان در دو نوع دستی و برقی و دو حالت تک کاره و چندکاره مشاهده نمود که افراد می توانند با توجه به نیاز و مدت زمانی که از دستگاه آب میوه گیری استفاده می کنند مناسب ترین دستگاه را برای منزل انتخاب نمایند.

معرفی قطعات انواع آبمیوه گیری

  • موتور دستگاه
  • اهرم فشارنده
  • محفظه ی موتور
  • تیغه ی برنده
  • درپوش یا مخزن
  • صافی یا توری
  • صفحه ی برنده
  • صفحه کلید
  • درپوش دهانه
  • کلاهک صفحه برنده
  • سیم رابط
  • ظرف شیشه ای یا بلوری
  • حلقه ی بالا رونده
  • متصل کننده ی بالایی
  • پیچ و مهره و واشر

نکاتی که باید هنگام خرید به آنها توجه شود :

قدرت دستگاه :

به طور کلی قدرت دستگاه آب میوه گیری از ۶۰۰ وات شروع می شود و در برخی از مدل های قوی تر به ۱۵۰۰ وات نیز می رسد.

البته ناگفته نماند که انتخاب دستگاه بر اساس قدرت، به میزان استفاده ی شما نیز بستگی دارد.

 

صدای دستگاه :

مطمئنا هیچ کس دوست ندارد صدای آزار دهنده ی دستگاه را تحمل کند زیرا لذت نوشیدن آبمیوه را به طور کامل از بین می برد به همین دلیل قبل از خرید به صدای آن توجه داشته باشید.

نوعی آبمیوه گیری را انتخاب نمایید که دارای کمترین صدا و همچنین کمترین لرزش باشد و برای تشخیص میزان صدای آن می توانید دستگاه را روی یک سطح صاف و بدون حرکت قرار دهید.

دهانه ی ورودی آبمیوه گیری :

نکته ی دیگری که باید به آن بسیار توجه شود دهانه ی ورودی دستگاه می باشد.

سعی کنید آب میوه گیری هایی را انتخاب کنید که دهانه ی ورودی بزرگی داشته باشد زیرا دیگر نیازی نیست شما میوه ها را به قطعات بسیار کوچکی تبدیل کنید اما این کار برای آبمیوه گیرهای با دهانه ی کوچک الزامی است.

البته به این نکته هم توجه داشته باشید که دهانه ی ورودی آنقدر بزرگ نباشد که میزان ایمنی دستگاه را پایین بیاورد.

جنس بدنه :

بدنه ی بیشتر آب میوه گیری ها معمولا از پلاستیک ، استیل ، آلومینیوم و یا ترکیبی ساخته می شوند که همه ی آن ها از کیفیت خوبی برخوردار هستند اما بدنه ی استیل نسبت به سایر مدل های دیگر از مقاومت بیشتری برخوردار می باشد و از نظر زیبایی هم چشمگیر است.

جنس تیغه :

جنس تیغه ی اغلب آب میوه گیری ها از فولاد، پلاستیک، تیتانیوم، استیل، سرامیک و …سخته شده اند که در میان این ها تیغه های استیل طرفداران بیشتری دارند و تیغه های پلاستیک نسبت به سایر تیغه ها مقاومت بسیار کمتری دارند.

نوع کارکرد آبمیوه گیری :

همانطور که در بالا ذکر شد آبمیوه گیری دارای دوحالت تک کاره و چند کاره می باشد که بسته به سلیقه ی افراد می توانند یکی از مدل ها را انتخاب کنند.

در میان خریداران این سوال که آب میوه گیری تک کاره بهتر است یا چند کاره بسیار مطرح می شود در جواب این سوال باید گفت که مسلما دستگاهی که تنها یک عملکرد را انجام می دهد بسیار قدرتمند تر از دستگاهی است که چندین عملکرد متفاوت را انجام می دهد.

 

میزان مصرف انرژی :

میزان مصرف انرژی دستگاه به میزان قدرت و کیفیت ساخت محصول بستگی دارد یعنی هر چه دستگاه قدرت بالاتری داشته باشد دارای مصرف انرژی بیشتری نیز خواهد بود.

برای آگاهی از میزان مصرف انرژی دستگاه آبمیوه گیری می‌توانید به برچسب انرژی بر روی دستگاه مراجعه کنید.

سیستم ضد چکه :

دستگاه های قدیمی همگی دارای مشکل چکه کردن باقیمانده ی آبمیوه از دستگاه بودند که تولید کنندگان برای رفع این مشکل سیستم ضد چکه را روی دستگاه آبمیوه گیری قرار دادند اما تمامی برند ها شامل این سیستم نمی باشد در نتیجه هنگام خرید از مجهز بودن دستگاه به سیستم ضد چکه اطمینان حاصل کنید.

مخزن تفاله گیر:

مخزن آب میوه گیری‌ ها به دو صورت جدا از دستگاه و داخل دستگاه تولید می‌شوند.

دستگاه هایی که دارای مخزن تفاله ی جدا هستند می توان به راحتی و حتی در بین کار نیز ظرف جمع‌ آوری تفاله را از دستگاه آب میوه گیری جدا کرده و محتویات آن را خالی کنید و حجم این مخزن‌ ها معمولاً بین ۲ تا ۳ لیتر می باشند.

اما در مورد دستگاه هایی که ظرف یا مخرن جمع‌ آوری تفاله ی آنها در داخل دستگاه قرار گرفته  باید پس از اتمام کار ، دستگاه را باز کرده و مخزن را تمیز نمایید که این کار بیشتر از دستگاه‌ های با مخزن تفاله ی جدا از شما زمان خواهد

 نکات مهم برای استفاده ی بهینه از آبمیوه گیری :

  • اگر می خواهید از میوه های هسته دار داخل آبمیوه گیری خود استفاده نمایید ، ابتدا هسته را از میوه جدا نمایید.
  • هسته ی میوه مانع چرخش موتور یا تیغه های آن می شود و همچنین به دستگاه آسیب می رساند.
  • از استفاده ی بیش از حد میوه جلوگیری نمایید تا به موتور آبمیوه گیری آسیبی وارد نشود.
  • از اجتماع بیش از حد تفاله در محفظه بالا جلوگیری نمایید.
  • همیشه از تمیز بودن صافی و محفظه آبمیوه گیری اطمینان حاصل نمایید.
  • از شستن موتور آبمیوه گیری خودداری نمایید و مراقب باشید تا آب به موتور نفوذ نکند.
  • قبل از روشن کردن آبمیوه گیری قسمت های متحرک و بالای دستگاه را محکم در جای خود قرار دهید.
  • قبل از استپ کامل و خاموش شدن آبمیوه گیری درپوش آن را باز نکنید.
  • آبمیوه گیری را به دور از دسترس کودکان قرار دهید.
  • برای میوه های نرم از مخلوط کن استفاده نمایید.
  • پس از استفاده از آبمیوه گیری فیلتر و صافی آن را با مسواک نرم تمیز نمایید.
  • با دقت به نظافت و تمیزی فیلتر بپردازید تا از گرفتگی و تفاله ها رهایی یابد.
  • چنانچه شیشه ی مخلوط کن را روی دستگاه قرار دادید اما نچرخید بدانید که کوبل ها مشکل دارند.
  • به مرور زمان این کوبل ها خرده می شود و شیشه مخلوط کن به درستی چفت نمی شود.
  • اگر آبمیوه گیری شما صدای ناهنجار می دهد ؛ لرزه گیر ها و کوبل باید تعویض شود.

نکات مهم درباره چایی ساز برقی

آموزش کامل استفاده و نکات نگهداری کتری برقی

کتری برقی یک ابزار الکتریکی مفید در زندگی امروز بشر به حساب می‌آید، که با تبدیل انرژی الکتریکی به گرما آب را در زمانی بسیار اندک می‌جوشاند. با استفاده از کتری برقی دیگر نیازی نیست همچون گذاشته زمان زیادی را صرف جوشاندن آب کنید و در کمتر از چند دقیقه می‌توانید آب جوش لازم برای تهیه انواع چای قهوه و سایر دمنوش‌ها را در اختیار داشته باشید.

به وسیله کتری برقی می‌توانید بدون صرف انرژی و زمان زیاد، بسیار سریع و آسان برای رفع خستگی و یا پذیرایی از دوستان یک دمنوش گرم را آماده کنید. تکنولوژی پیشرفته کتری برقی‌های امروزی این امکان را فراهم می‌کند که بتوانید دمای آب داغ مورد نیازتان را تنظیم کنید و هر نوع دمنوش یا چای و قهوه را با درجه حرارت مناسب خود آن نوشیدنی درست کنید. همچنین به شما این اختیار را می‌دهد که آب داغ داخل مخزن کتری را در دمای مورد نظرتان، تا چند ساعت با همان کیفیت و دما نگهداری کنید.

  • نوعی از کتری برقی برای استفاده بهتر است که سنگین نباشد و وقتی مخزن آن با آب پر می‌شود در بلند کردن آن مشکلی نداشته باشید.
  • بهتر است توان مصرف کتری برقی بالاتر از ۱۵۰۰ باشد. زیرا هرچه که توان دستگاه بالا باشد سرعت عمل آن نیز افزایش می‌یابد، این را نیز بدانید که افزایش توان مساوی با افزایش مصرف انرژی در دستگاه هم هست. البته برای صرفه جویی در مصرف انرژی و رضایت کاربران کتری‌های برقی، امروزه انواعی از آن‌ها در بازار موجودند که المنت‌های آن ها، کم مصرف‌تر و پرقدرت طراحی شده‌ است.
  • از نظر مقاومت بدنه باید گفت که جنس استیل از همه انواع دیگر مقاوم‌تر است.
  • ظرفیت و اندازه کتری برقی نیز بستگی مستقیم به نوع مصرف و فضای شما دارد، اما برای یک خانواده با تعداد معمولی، یک کتری برقی با گنجایش ۱/۵ لیتر کافی است.
  • علاوه بر موارد گفته شده در زمان خرید کتری برقی به قابلیت‌های جانبی آن نیز توجه خاصی داشته باشید. درست است که هر اندازه ویژگی‌های جانبی برقی بیشتر باشد قیمت آن نیز افزایش خواهد یافت اما دست شما را در استفاده از آن بازتر خواهد کرد.

  • نکات مهم در راهنمای استفاده کتری برقی

کتری برقی وسیله‌ای است که با آب جوش و برق سروکار دارد و طبیعتا می‌تواند بالقوه خطرناک باشد. بنابراین لازم است نکات راهنمای استفاده کتری برقی را در هنگام استفاده از آن با دقت رعایت کنید.

  • کتری را روی پایه پر نکنید

هرگز زمانی که کتری برقی روی پایه قرار دارد آن را پر نکنید، برای پر کردن مخزن بهترین کار این است که ابتدا کتری را از روی پایه برداشته روی یک سطح صاف قرار دهید سپس آن را پر کنید.

ریختن آب روی پایه و نفوذ آن به داخل سیستم پایه کتری‌ برقی بسیار خطرناک بوده و منجر به اتصالی دستگاه و آتش‌سوزی می‌شود.

  • درب کتری را محکم ببندید

بعد از پر کردن کتری و قرار دادن آن روی پایه حتماً از محکم شدن درب آن مطمئن شوید. کافیست کمی با دست، درپوش کتری را فشار دهید تا کاملاً بسته شود و صدای تق حاصل از بسته شدن آن را بشنوید. اگر در خوب بسته نشود در زمان جوشیدن آب قل می‌زند و به سمت بالا می‌پاشد و از لبه‌های باز در کتری خارج شده و روی بدنه ریخته و به داخل منافذ پایه نفوذ می‌کند و بسیار خطرآفرین خواهد بود.

همچنین اگر درب به خوبی بسته نشود مدت زمانی بیشتری کتری به جوشیدن ادامه خواهد داد و خاموش کن خودکار احتمالا فعال نمی‌شود و همین امر به نوبه خود ممکن است منجر به سوختن المنت‌ها شود.

  • از آب تصفیه شده استفاده کنید

برای اینکه مجبور نباشید زود به زود کتری برقی‌تان را رسوب زدایی کنید بهتر است از آب تصفیه شده و سبک استفاده کنید. آب تصفیه شده مواد معدنی کمتری دارد بنابراین در ته کتری ته‌نشین نمی‌شود و روی عملکرد کتری و طعم آب نیز تاثیر منفی نخواهد داشت.

  • از قابلیت تنظیم دمای کتری برقی استفاده کنید

بیشتر کتری برقی‌هایی که از برندهای مختلف در بازار موجود است دارای قابلیت تنظیم دما هستند. این قابلیت در کتری برقی‌های امروز بسیار مفید و مهم است. زیرا این کتری برقی می‌تواند آب جوش را در دمای ۱۰۰ درجه داشته باشد و انواع دمنوش‌ها و چای و قهوه و شیرخشک را در دمای مخصوص به هر یک تهیه کند. به این ترتیب هر نوشیدنی و دمنوشی طعم و عطر و خواص بهتری خواهد داشت.

  • به جز آب چیز دیگری داخل کتری برقی نجوشانید

کتری برقی برای جوشاندن آب طراحی شده است. بنابراین سعی کنید از جوشاندن مایعات دیگری مانند شیر و …. درون آن خودداری کنید. زیرا ممکن است تا مدت‌ها مزه و بوی آن را درون کتری حس کنید.

  • کتری برقی را رسوب زدایی کنید

برای اینکه آب جوش کتری برقی شما شفاف، تمیز، بدون بو و مزه باشد باید همیشه کتری برقی را تمیز نگه دارید. بهتر است هر هفته آن را رسوب زدایی کنید و هر بار قبل از استفاده داخل آن را با آب شسته و خالی کنید سپس آب بجوشانید. البته اگر رسوب داخل کتری زیاد است می‌توانید کمی سرکه سفید را به مدت ۵ دقیقه در آن جوشانده و سپس خالی کنید و یکبار دیگر آب را درون آن بجوشانید تا بوی سرکه باقی نماند.

  • از سیم رابط استفاده کنید

درست این است،که وسایل برقی را مستقیم به پریز برق وصل نکنید، زیرا تغییر ولتاژ برق می‌تواند جریان برق ورودی به دستگاه را تغییر داده و به دستگاه شما صدمه بزند. کتری برقی هم از این قاعده مستثنی نیست. بنابراین بهتر است که کتری برقی را با استفاده از یک رابط محافظ دار به پریز برق وصل کنید تا عمر مفید دستگاه افزایش پیدا کند.

نحوه تمیز کردن دستگاه در راهنمای استفاده کتری برقی

مواد معدنی موجود در آب طی استفاده مکرر از دستگاه کتری برقی، رسوب کرده و لایه‌های این رسوبات به دیواره داخلی کتری می‌چسبد. اگر این رسوبات هرچند وقت یک بار تمیز نشوند باعث خرابی دستگاه کتری برقی و کم شدن حرارت آن می‌شوند، و علاوه بر آن تاثیرات بدی روی طعم آب جوش خواهند داشت.

برای تمیز کردن دستگاه کتری برقی راهکارهای زیادی ارائه شده است که در این‌جا به چند مورد از کارآمدترین آن‌ها اشاره می‌کنیم.

  • رسوب زدایی با سرکه سفید

برای تمیز کردن کتری برقی با سرکه سفید، مقدار مساوی از آب و سرکه را داخل کتری ریخته و اجازه دهید تا محلول در کتری بجوشد، زمانی که دستگاه به طور خودکار خاموش شد، بگذارید حدود به یک ربع محلول آب و سرکه داخل کتری بماند.

بعد از گذشت یک ربع آن را خالی کرده و با یک اسکاچ نرم داخل کتری را بشویید. برای از بین بردن بوی سرکه می‌توانید کتری را پر آب کرده و بگذارید تا بجوشد سپس آب آن را خالی کنید.

این کار را ۳ یا ۴ بار انجام دهید. پس از چند مرحله تکرار بوی سرکه کامل از بین خواهد رفت. همچنین می‌توانید بدنه کتری را با استفاده از یک دستمال نرم آغشته به محلول آب و سرکه تمیز کرده و برق بیندازید.

  • رسوب زدایی با جوش شیرین

در روش تمیز کردن کتری برقی با جوش شیرین باید دو قاشق چای‌خوری جوش شیرین را به آب داخل کتری اضافه کنید و سپس بجوشانید. پس از اینکه آب داخل کتری به جوش آمد بگذارید یک شب این محلول داخل کتری برقی بماند. پس از گذشته زمان معین شده آب را خالی کرده و داخل کتری را بشویید، سپس چندین بار آب تمیز داخل کتری ریخته بجوشانید و خالی کنید تا اثر جوش شیرین از بین برود.

  • رسوب زدایی با لیمو ترش

برای تمیز کردن رسوبات داخل کتری برقی با استفاده از لیموترش، کتری را تا علامت max پر از آب کرده، آب یک عدد لیموترش را به علاوه تکه‌های لیموی آب گرفته شده به آن اضافه کنید و بگذارید تا آب کتری همراه آب لیمو بجوشد.

پس از خاموش شدن کتری آن را از برق بکشید و اجازه دهید یک شب کامل این معلول در کتری باقی مانده و خیس بخورد. روز بعد کتری را خالی کرده و داخل آن را بشویید، و مانند دو روش قبل را چند بار با آب تمیز پر کرده به جوشانید و خالی کنید.

به جز روش‌هایی که توضیح داده شد می‌توانید از محصولات جرم‌گیر و تجاری موجود در بازار یا فیلترهای رسوب گیر مخصوص کتری برقی و چای ساز نیز استفاده کنید.

خطاهای ماکروفر پاناسونیک چیست ؟

در ابتدا بهتر است کمی با معنی خطای ماکروفر پاناسونیک آشنا شویم در اکثر مدلهای ماکروفر و مایکروویو پاناسونیک بخصوص مدل های دارای قابلیت اینورتر ( کم مصرف ) وقتی یکی از قطعات به درستی کار نکند شما با نمودهای مختلفی پس از انتخاب برنامه پخت یا گرمایش و فشردن کلید استارت مواجه میشوید که این مسائل در زبان آمیانه با خطای ماکروفر پاناسونیک جا افتاده است.

مشکلات متداول ماکروفر پاناسونیک چیست؟

عدم توجه به نکات نگهداری بهینه لوازم خانگی و یا استفاده درست از آن‌ها، باعث مصطحلک شدن زودهنگام این قبیل دستگاه‌ها و نیاز فوری به تعمیر و یا تعویض قطعات آن‌ها را منجر می‌شود، ماکروفر نیز از این قاعده مستثنی نیست و عدم استفاده صحیح از آن، ممکن است موجب بروز مشکلات مختلفی در دستگاه شده و در نتیجه شما را درگیر تعمیرات ماکروفر و یا تعویض قطعات کند. مشکلات متداولی که بیشتر مصرف کنندگان ماکروفر پاناسونیک با آن مواجه هستند، در ادامه ذکر شده‌اند:

  • روشن نشدن مایکروفر پاناسونیک
  • کار نکردن دکمه های ماکروفر
  • دود کردن دستگاه
  • روشن نشدن گریل مایکروفر پاناسونیک
  • خاموش شدن ماکروفر پاناسونیک در حین پخت غذا
  • نچرخیدن سینی ماکروفر پاناسونیک
  • گرم نکردن ماکروفر
  • صدای زیاد مایکروفر پاناسونیک
  • باز نشدن درب دستگاه
  • سوختن مداوم فیوز دستگاه
  • کار نکردن لامپ ماکروفر
  • کار نکردن صفحه نمایش ماکروفر پاناسونیک

کدهای خطا

خطای H97 و H98 :

از شایع ترین ارور کدها در انواع ماکروفر و مایکروویو پاناسونیک این دو هستند که به طور قطع مربوط به یکی از قطعات اصلی سیکل گرمایش در حالت استفاده از امواج مایکروویو میباشد. البته می توانید منشا این ارورها را در پست علت خطای H98 یا H97 مطالعه کنید.

در اکثر مایکروفرهای پاناسونیک بجای ترانس های ولتاژ که وظیفه تامین ولتاژ مورد نیاز مگنترون یا در فارسی لامپ اشعه را به عهده دارد از تکنولوژی اینورتر و فوق العاده کم مصرف تری استفاده میشود.

اینورتر و مگنترون در دستگاههای ماکروفر یا ماکروویو پاناسونیک از قطعات اصلی محسوب میشود و به هر دلیلی کوچکترین اختلال در کارکرد این دو قطعه منجر به گرم نکردن یا مشاهده ارور H97 و H98 میشود که پیشنهاد میشود با اولین مشاهده این ارور کد یا خطا در ماکروفر پاناسونیک دستگاه را از برق خارج نموده و دیگر استفاده نشود

مشکل از برد الکترونیکی اصلی است و باید فورا بررسی شود. برای این کار، ماکروفر را از برق بکشید و با تعمیرگاه مجاز تماس بگیرید. : H02
همچنان مشکل از برد الکترونیک اصلی است. برای این کار، ماکروفر را از برق بکشید و با الوفیکس تماس بگیرید. : H00
ترمیستور خراب شده است و ترمودیسک اصلی باید فورا بررسی شود. به این منظور، ماکروفر را از برق بکشید و با تعمیرگاه مجاز تماس بگیرید. :  H30
ترمودیسک مگنترون خراب شده و باید فورا بررسثی، تعویض و یا تعمیر شود. برای این کار، ماکروفر را از برق بکشید و با تعمیرگاه مجاز تماس بگیرید. :  H32
همچنان مشکل از ترمودیسک مگنترون است. ماکروفر را از برق بکشید و با تعمیرگاه مجاز تماس بگیرید. :  U65
ترمیستور هیتر بخارپز دچا مشکل شده و باید فورا به آن رسیدگی شود. :  H39
کلیدهای نمایشگر خطا داده است. ممکن است پشت کلیدها کثیف شده باشد و یا مشکل از کلیدهای نمایشگر، برد نمایشگر، برد اصلی و یا میکروسوئیچ درب باشد. برای بررسی دقیق‌تر مشکل، ماکروفر را از برق بکشید و با تعمیرگاه مجاز تماس بگیرید. :  H44
برد اینورتر توسط ترمیستور خاموش شده و باید بررسی شود. برای این کار، ماکروفر را از برق بکشید و با تعمیرگاه مجاز تماس بگیرید. :  H90
آی سی برد اینورتر دچار مشکل شده است. برای بررسی دقیق‌تر مشکل، ماکروفر را از برق بکشید :  H96
این ارور مربوط به ولتاژ ورودی برد اینورتر است و باید برد الکترونیک اصلی، برد اینورتر و مگنترون توسط تکنسین بررسی شوشند. برای این کار، ماکروفر را از برق بکشید و با تعمیرگاه مجاز تماس بگیرید. :  H98
ولتاژ ورودی برد اینورتر نرمال نیست و باید بررسی شود. برای این کار، ماکروفر را از برق بکشید :  H97
همچنان این ارور مربوط به ولتاژ ورودی برد اینورتر است. ماکروفر را از برق بکشید و با تعمیرگاه مجاز تماس بگیرید. :  H95
کنترل خاموش / روشن برد اینورتر موجب این ارور شده است و باید فورا برد اینورتر را بررسی کنید. برای این کار، ماکروفر را از برق بکشید و با تعمیرگاه مجاز تماس بگیرید. :  H99
هیتر بخارپز خراب شده و باید فورا تعمیر و یا تعویض شود. برای این منظور، ماکروفر را از برق بکشید و با تعمیرگاه مجاز تماس بگیرید. :  H20
آب در حالت بخارپز وجود ندارد. ماکروفر را از برق بکشید و با تعمیرگاه مجاز تماس بگیرید. :  U14
مواد غذایی خاصی داخل دستگاه قرار ندارد. لطفا غذا را داخل دستگاه قرار دهید. :  U40

بررسی کد خطا یا ارور مایکروفر پاناسونیک و نیز رفع مشکل مربوط به هر بخش از دستگاه، همگی نیازمند دانش تخصصی در رابطه با قطعات دستگاه مایکروفر، وظایف و کارکرد آن‌ها‌ست. به علاوه، داشتن تجربه و ابزارآلات خاص نیز مهم است. بنابراین برطرف کردن انواع کد خطا یا ارور مایکروفر پاناسونیک، مسئله‌ی بسیار حساسی است که هر فردی صلاحیت لازم برای انجام آن‌ها را ندارد. یادآوری می کنیم که مطالبی که در رابطه با کد خطا یا ارور مایکروفر پاناسونیک گفته شد، به مدل دستگاه هم بستگی دارد و باید توجه داشته باشید که بسته به هر مدل، باید به سراغ بخش خاصی رفت