علت استفاده از محافظ برق یا محافظ ولتاژ:
با توجه به افزایش قیمت روزانه وسایل برقی نیاز به یک وسیله برای محافظت از آن ها لازم و ضروری است. زمانی که برق قطع و وصل می شود، مدتی طول می کشد تا ولتاژ به مقداری ثابتی برسد، اینجا است که دامنه نوسان برق به بیشترین مقدار خود می رسد این دقیقا زمانی است که به دستگاه شما آسیب وارد می شود، بهترین راه استفاده از یک محافظ ولتاژ می باشد که با ایجاد وقفه چند دقیقه ای از آسیب دیدن دستگاه شما جلوگیری کند.
انواع محافظ ولتاژ:
محافظ برق معمولی: این نوع محافظ دارای سه لامپ ال ای دی می باشد، که نشان دهنده وضعیت برق است، ال ای دی قرمز یعنی تایمر، ال ای دی سبز یعنی وضعیت عادی و در نهایت ال ای دی زرد یعنی غیرعادی که در این وضعیت برق قطع می شود.
محافظ برق دیجیتال: این نوع محافظ علاوه بر داشتن سه چراغ وضعیت، دارای یک نمایشگر دیجیتالی هستند که میزان زمان تاخیر و در زمان وضعیت عادی مقدار ولتاژ برق شهری را به صورت عددی نمایش می دهد. زمانی که وضعیت آن غیر عادی است با حرف Lo و hi نمایش داده می شود یعنی ضعیف یا قوی بودن برق.
محافظ ولتاژ دقیقا چه کاری انجام می دهد؟
دستگاه محافظ دارای یک برد مادر می باشد که به وسیله یک آی سی برنامه ریزی می شود، مثلا طبق برنامه زمانی که ولتاژ زیر ۱۷۰ ولت بود دستور قطع برق به رله را صادر کن و زمانی که ولتاژ بالای ۲۵۰ ولت بود نیز دستور قطع برق را به رله ارسال کند. همچنین بعد از قطع و وصل شدن برق شهر به مدت چند دقیقه که میزان آن از قبل به آی سی داده شده با تاخیر وصل نماید، این دستگاه همانند یک ربات عمل می کند و بر اساس دستوراتی که از قبل به آن داده شده است عمل می کند.
بهترین مارک محافظ برق:
-
محافظ سارا
-
محافظ تیراژه
-
محافظ پارت الکتریک
-
محافظ تکسان
-
محافظ نمودار کنترل
-
محافظ آریا
-
محافظ پرنیک
-
محافظ باخ الکتریک
-
محافظ تااوکه
نوشتن نظر